null

Training Details

Spinning Instructor Certification
$349.00

De rol van de Spinning® Instructeur is om een veilige, leuke en effectieve training te ontwikkelen die leidt tot het leveren van fysieke en mentale veranderingen, waardoor de klanten hun doelen kunnen bereiken. Je wilt natuurlijk niet zomaar een instructeur zijn ... je wilt een Rockstar instructeur zijn, waar deelnemers keer op keer terug bij komen.
 
Deze nieuwe certificering bevat een uitgebreide handleiding en tal van concreet uitgewerkte lesideeën. Onderwerpen als fysiologie, programmeren, muziek en visuals zullen allemaal de revue passeren. Je ontvangt na afronden van deze certificering 14 SPIN® CECs en zult eveneens direct het volgende instructeurslevel bereiken. Een absolute must voor iedere Spinning® Instructeur.


Belangrijk: Neem je hartslagmeter mee


LET OP: Door het volgen van deze certificering word je niet een gecertificeerd Spinning Instructeur. Om de Rockstar certificering volledig af te kunnen ronden dien je een geldige certificering te hebben.

LET OP: Wanneer je een geldige certificering bezit en je de Rockstar certificering hebt afgerond ontvang je direct het volgende "level" in je certificering.

 

Je registratie bevat:

  • Becoming a Rockstar Instructor Handleiding (in het Engels)
  • Voorbereidende Studie Gids (in het Engels)
  • Certificerig middels een Online examen (in het Nederlands)
  • Certificaat va deelname
  • 14 CEC's


 

Op deze opleiding zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing